Да ли је Рибери завршио каријеру?!

Француз скоро пола године лечи повређени зглоб, и даље осећа болове и неизвесно је када ће се вратити на терен!

Фудбал 29.08.2015 | 15:30
Да ли је Рибери завршио каријеру?!

Хоће ли се Франк Рибери икада опет вратити на терен? Тешко, јер је пробио све термине за повратака које су му лекари прогнозирали, и још увек осећа бол у повређеном скочном зглобу.

Француза мучи чланак већ око пола године, а на терену није био од марта месеца и утакмице са Шахтјором (7:0) у нокаут фази Лиге шампиона. Занимљиво, прва прогноза тада после повреде је износила - пауза само четири дана, а ево скоро шест месеци већ Риберија нема на терену.

Средином јуна, док се опорављао, опет се повредио, па је морао чак да носи и специјалну ципелу, која му је фиксирала повређени зглоб неко време.

Рибери се није појавио на терену ни у уводна два кола новог шампионата, а данас је обавио и контролу после које нису стигле охрабрујуће вести за тренера Гвардиолу. Бол и даље постоји и ситуација није ни мало добра, посебно након што је целу прошлу недељу Рибери провео на рехабилитацији на једној клиници у Донаустауфу.

Не зна се када ће се Француз вратити на терен, а многи у Немачкој страхују да је за 32-годишњег фудбалера каријера већ сада завршена. Ваљда зато је Гвардиола, подсећају немачки медији, летос скупо платио Дагласа Косту из Шахтјора 30.000.000 евра, како би заменио повређеног Француза.

Коментари / 0

Оставите коментар