Da li je Riberi završio karijeru?!

Francuz skoro pola godine leči povređeni zglob, i dalje oseća bolove i neizvesno je kada će se vratiti na teren!

Fudbal 29.08.2015 | 15:30
Da li je Riberi završio karijeru?!

Hoće li se Frank Riberi ikada opet vratiti na teren? Teško, jer je probio sve termine za povrataka koje su mu lekari prognozirali, i još uvek oseća bol u povređenom skočnom zglobu.

Francuza muči članak već oko pola godine, a na terenu nije bio od marta meseca i utakmice sa Šahtjorom (7:0) u nokaut fazi Lige šampiona. Zanimljivo, prva prognoza tada posle povrede je iznosila - pauza samo četiri dana, a evo skoro šest meseci već Riberija nema na terenu.

Sredinom juna, dok se oporavljao, opet se povredio, pa je morao čak da nosi i specijalnu cipelu, koja mu je fiksirala povređeni zglob neko vreme.

Riberi se nije pojavio na terenu ni u uvodna dva kola novog šampionata, a danas je obavio i kontrolu posle koje nisu stigle ohrabrujuće vesti za trenera Gvardiolu. Bol i dalje postoji i situacija nije ni malo dobra, posebno nakon što je celu prošlu nedelju Riberi proveo na rehabilitaciji na jednoj klinici u Donaustaufu.

Ne zna se kada će se Francuz vratiti na teren, a mnogi u Nemačkoj strahuju da je za 32-godišnjeg fudbalera karijera već sada završena. Valjda zato je Gvardiola, podsećaju nemački mediji, letos skupo platio Daglasa Kostu iz Šahtjora 30.000.000 evra, kako bi zamenio povređenog Francuza.

Komentari / 0

Ostavite komentar