Бенфика нуди Ђуричића на све стране, али...!

Тешка времена! Лион није заинтересован! Разлог је наводно тај што српски репрезентативац није довољно добар у дефанзиви.

Фудбал 25.08.2015 | 23:00
Бенфика нуди Ђуричића на све стране, али...!

Неизвесност се надвила над Филипом Ђуричићем. Српски интернационалац по свему судећи је направио велику грешку када се као играч Херенвена одлучио за Бенфику као као ново одредиште. Жорж Жезус га је довео, али се брзо предомислио, а ни Руи Виторија није посебно импресиониран Ђуричићевим квалитетима. Стога се у Лисабону упињу не би ли се некако ратосиљали Филипове високе плате и на све стране нуде 23-годишњег везисту.

Последња информација стиже нам из Француске. Понуда је стигла и на сто Олимпика из Лиона, али су на Жерлану само одмахнули руком пошто сматрају да је њиховом везном реду потребан играч са израженијим дефанзивним карактеристима. Ђуричић је пак изразито офанзиван играч, па ће морати да пронађе неку другу дестинацију.

Острвски медији су писали о интересовању Њукасла, Свонсија, Вотфорда и Борнмаута, Италијани помињали чак и Милан Синише Михајловића. Али једно су медијске спекулације. Сасвим друго реализација трансфера. До краја прелазног рока остало је још осам дана. Време цури. Ђуричићу је што пре потребан клуб који га жели и у коме ће моћи да игра и оживи уснулу каријеру.

Коментари / 0

Оставите коментар