Benfika nudi Đuričića na sve strane, ali...!

Teška vremena! Lion nije zainteresovan! Razlog je navodno taj što srpski reprezentativac nije dovoljno dobar u defanzivi.

Fudbal 25.08.2015 | 23:00
Benfika nudi Đuričića na sve strane, ali...!

Neizvesnost se nadvila nad Filipom Đuričićem. Srpski internacionalac po svemu sudeći je napravio veliku grešku kada se kao igrač Herenvena odlučio za Benfiku kao kao novo odredište. Žorž Žezus ga je doveo, ali se brzo predomislio, a ni Rui Vitorija nije posebno impresioniran Đuričićevim kvalitetima. Stoga se u Lisabonu upinju ne bi li se nekako ratosiljali Filipove visoke plate i na sve strane nude 23-godišnjeg vezistu.

Poslednja informacija stiže nam iz Francuske. Ponuda je stigla i na sto Olimpika iz Liona, ali su na Žerlanu samo odmahnuli rukom pošto smatraju da je njihovom veznom redu potreban igrač sa izraženijim defanzivnim karakteristima. Đuričić je pak izrazito ofanzivan igrač, pa će morati da pronađe neku drugu destinaciju.

Ostrvski mediji su pisali o interesovanju Njukasla, Svonsija, Votforda i Bornmauta, Italijani pominjali čak i Milan Siniše Mihajlovića. Ali jedno su medijske spekulacije. Sasvim drugo realizacija transfera. Do kraja prelaznog roka ostalo je još osam dana. Vreme curi. Đuričiću je što pre potreban klub koji ga želi i u kome će moći da igra i oživi usnulu karijeru.

Komentari / 0

Ostavite komentar