Лажна узбуна: Нејмар није ни добио позив из Енглеске!

“Ништа нема од тога. Он има још три године уговора са Барсом и колико знам клуб не намерава да га прода”, каже менаџер Бразилца.

Фудбал 25.08.2015 | 21:20
Лажна узбуна: Нејмар није ни добио позив из Енглеске!

Агент нападача Барселоне Нејмара поручио је да нема ни грама истине у наводима острвских медија, пре свега таблоида Сан, да ће Бразилац до краја прелазног рока прећи у Манчестер Јунајтед.

Познати лист писао је јутрос да је Луј ван Гал понудио преко 100.000.000 евра за звезду Каталонаца, незадовољан јер је наишао на блокаду у покушају да купи овога лета Томаса Милера (Бајерн) и Герета Бејла (Реал).

Писало се и о тајном састанку Нејмаровог агента Вагнера Рибеира са челником Ђавола Едом Вудвордом, али сам менаџер демантује ове наводе.
“Ништа нема од тога. Нејмар има још три године уговора са Барсом. Битански новинари знају да буду често склони нагађањима, а ја знам да Барселони никада није пало на памет да би могла да прода Нејмара. Срећан је у Каталонији и не видим простора за трансфер на Острво”, поручио је Вагнер.

Још неки медији из Енглеске известили су да се и Челси укључио у трку за ангажовање Бразилца, али од посла, евидентно, нема ништа.

Иначе, Нејмар се опоравио од заушки и данас је тренирао под надзором Луиса Енрикеа, али ће сачекати на повратак на терен још неколико недеља.

Коментари / 0

Оставите коментар