Lažna uzbuna: Nejmar nije ni dobio poziv iz Engleske!

“Ništa nema od toga. On ima još tri godine ugovora sa Barsom i koliko znam klub ne namerava da ga proda”, kaže menadžer Brazilca.

Fudbal 25.08.2015 | 21:20
Lažna uzbuna: Nejmar nije ni dobio poziv iz Engleske!

Agent napadača Barselone Nejmara poručio je da nema ni grama istine u navodima ostrvskih medija, pre svega tabloida San, da će Brazilac do kraja prelaznog roka preći u Mančester Junajted.

Poznati list pisao je jutros da je Luj van Gal ponudio preko 100.000.000 evra za zvezdu Katalonaca, nezadovoljan jer je naišao na blokadu u pokušaju da kupi ovoga leta Tomasa Milera (Bajern) i Gereta Bejla (Real).

Pisalo se i o tajnom sastanku Nejmarovog agenta Vagnera Ribeira sa čelnikom Đavola Edom Vudvordom, ali sam menadžer demantuje ove navode.
“Ništa nema od toga. Nejmar ima još tri godine ugovora sa Barsom. Bitanski novinari znaju da budu često skloni nagađanjima, a ja znam da Barseloni nikada nije palo na pamet da bi mogla da proda Nejmara. Srećan je u Kataloniji i ne vidim prostora za transfer na Ostrvo”, poručio je Vagner.

Još neki mediji iz Engleske izvestili su da se i Čelsi uključio u trku za angažovanje Brazilca, ali od posla, evidentno, nema ništa.

Inače, Nejmar se oporavio od zauški i danas je trenirao pod nadzorom Luisa Enrikea, ali će sačekati na povratak na teren još nekoliko nedelja.

Komentari / 0

Ostavite komentar