Звезда за Луку Јовића тражи 5.000.000 евра!

Тако бар тврди Тутоспорт уз констатацију да Торино има велике изгледе да доведе суперталентованог нападача.

Фудбал 25.08.2015 | 20:40
Звезда за Луку Јовића тражи 5.000.000 евра!

Кува се на реалцији Торино – Београд. И то озбиљно. Руководство популарних Бикова одлучно је у намери да у зимском прелазном року ангажује суперталентованог нападача Црвене звезде Луку Јовића. И већ је направило прве кораке како би победило конкуренцију.

Наиме, према писању одлично обавештеног Тутоспорта представници Торина су о својим намерама обавестили руководство српског вицешампиона да желе Јовића да доведу већ у децембарском прелазном року. Са Маракане су добили кратак одговор: ако хоћете Јовића избројите пет милиона евра.

Италијани очигледно цене квалитете момка који је у досадашњем делу сезоне постигао три гола. Тутоспорт пише да су захтеви Црвене звезде сасвим реални, обзиром на класу играча који је најмлађи стрелац дебитант у историји Црвене звезде.

Торино има одлично искуство у пословању са Црвеном звездом. Пре две године довели су из Београда Николу Максимовића који је тренутно један од најцењених штопера у Италији. Такође, не треба занемарити да Јовићев менаџер Фали Рамадани има добре контакте у Торину.

Црвена звезда је продала 70 посто права на уговор Луке Јовића Инвестиционом фонду, та да би случају да прода Јовића за поменуту цифру приходовала 1,5 милона евра.

Коментари / 0

Оставите коментар