Zvezda za Luku Jovića traži 5.000.000 evra!

Tako bar tvrdi Tutosport uz konstataciju da Torino ima velike izglede da dovede supertalentovanog napadača.

Fudbal 25.08.2015 | 20:40
Zvezda za Luku Jovića traži 5.000.000 evra!

Kuva se na realciji Torino – Beograd. I to ozbiljno. Rukovodstvo popularnih Bikova odlučno je u nameri da u zimskom prelaznom roku angažuje supertalentovanog napadača Crvene zvezde Luku Jovića. I već je napravilo prve korake kako bi pobedilo konkurenciju.

Naime, prema pisanju odlično obaveštenog Tutosporta predstavnici Torina su o svojim namerama obavestili rukovodstvo srpskog vicešampiona da žele Jovića da dovedu već u decembarskom prelaznom roku. Sa Marakane su dobili kratak odgovor: ako hoćete Jovića izbrojite pet miliona evra.

Italijani očigledno cene kvalitete momka koji je u dosadašnjem delu sezone postigao tri gola. Tutosport piše da su zahtevi Crvene zvezde sasvim realni, obzirom na klasu igrača koji je najmlađi strelac debitant u istoriji Crvene zvezde.

Torino ima odlično iskustvo u poslovanju sa Crvenom zvezdom. Pre dve godine doveli su iz Beograda Nikolu Maksimovića koji je trenutno jedan od najcenjenih štopera u Italiji. Takođe, ne treba zanemariti da Jovićev menadžer Fali Ramadani ima dobre kontakte u Torinu.

Crvena zvezda je prodala 70 posto prava na ugovor Luke Jovića Investicionom fondu, ta da bi slučaju da proda Jovića za pomenutu cifru prihodovala 1,5 milona evra.

Komentari / 0

Ostavite komentar