Паркер: Звезда? Челници се плаше навијача!

Џошуа Паркер пожалио се шкотским медијима на трауматично искуство из Црвене звезде, која га је позајмила Абердину до краја године.

Фудбал 29.08.2015 | 21:30
Паркер: Звезда? Челници се плаше навијача!

Репрезентативац Антигве и Барбуде није оправдао очекивања у црвено-белом дресу у претходних пола године, а Шкотима је открио како му је било у Београду.

"Не знате шта је то строга публика док не одете у Београд. Притисак се осети на тренеру и челницима да се плаше навијача. Под огромним су притиском навијача који скоро да управљају клубом", рекао је Паркер.

Паркера је нарочито потресло звиждање навијача након меча са Кајратом за који сматра да је добро одиграо.

"Играли смо у Београду проитив Каирата и био сам међу најбољим играчима на терену, али момак из једних новина који ме не воли је написао 'Паркер не би смео да игра за Црвену звезду'. У следећој утакмици ми је цео стадион звиждао. Око 40.000 људи ми је звиждало! То је било најгоре искуство у мојој каријери. Али када једном прођете нешто такво, онда сте касније спремни на све. То вам гарантујем милион одсто", истакао је Паркер.

Након вишемесечне агоније у Србији, преселио је у Шкотску.

"Када сам дошао у Абердин осетио сам се опет слободним. Као да сам започео нови живот. Знам да ће и овде навијачи рећи да сам био лош ако не играм добро. Али ми макар неће звиждати и тражити ми да напустим земљу. Ето колико су они у Србији екстремни", закључио је нападач са Кариба.

Коментари / 0

Оставите коментар