Parker: Zvezda? Čelnici se plaše navijača!

Džošua Parker požalio se škotskim medijima na traumatično iskustvo iz Crvene zvezde, koja ga je pozajmila Aberdinu do kraja godine.

Fudbal 29.08.2015 | 21:30
Parker: Zvezda? Čelnici se plaše navijača!

Reprezentativac Antigve i Barbude nije opravdao očekivanja u crveno-belom dresu u prethodnih pola godine, a Škotima je otkrio kako mu je bilo u Beogradu.

"Ne znate šta je to stroga publika dok ne odete u Beograd. Pritisak se oseti na treneru i čelnicima da se plaše navijača. Pod ogromnim su pritiskom navijača koji skoro da upravljaju klubom", rekao je Parker.

Parkera je naročito potreslo zviždanje navijača nakon meča sa Kajratom za koji smatra da je dobro odigrao.

"Igrali smo u Beogradu proitiv Kairata i bio sam među najboljim igračima na terenu, ali momak iz jednih novina koji me ne voli je napisao 'Parker ne bi smeo da igra za Crvenu zvezdu'. U sledećoj utakmici mi je ceo stadion zviždao. Oko 40.000 ljudi mi je zviždalo! To je bilo najgore iskustvo u mojoj karijeri. Ali kada jednom prođete nešto takvo, onda ste kasnije spremni na sve. To vam garantujem milion odsto", istakao je Parker.

Nakon višemesečne agonije u Srbiji, preselio je u Škotsku.

"Kada sam došao u Aberdin osetio sam se opet slobodnim. Kao da sam započeo novi život. Znam da će i ovde navijači reći da sam bio loš ako ne igram dobro. Ali mi makar neće zviždati i tražiti mi da napustim zemlju. Eto koliko su oni u Srbiji ekstremni", zaključio je napadač sa Kariba.

Komentari / 0

Ostavite komentar