Чекамо сад да је казне!

Карим Бензема јасно ставио до знања свима где наставља каријеру. А то значи да ће она секси Венецуеланка бити кажњена, јер је сама то тражила.

Фудбал 29.08.2015 | 17:00
Чекамо сад да је казне!

Секси венецуеланска манекенка и тв водитељка Џини Лизаразо пре десетак дана је храбро истрчала у јавност.

"Карим Бензема, рекли су ми моји извори, сигурно прелази у Арсенал овог лета. Ако се то не догоди - казните ме!", поручила је она.

Данима, недељама трају нагађања око Бенземе и његовог преласка из Реала у Арсенал, на друштвеним мрежама смишљају се нови фазони у вези са тим... А Француз је одлучио да прекине све шпекулације, гласине.

"За све оне кловнове што измишљају приче. Ово је моја кућа!", написао је он на Тwиттеру уз фотографију у дресу Реала и свлачионице "краљевског клуба".

Тренер Реала Рафаел Бенитез више пута је понављао да Бензема није на продају и не иде нигде, али су приче и писања медија о трансферу у Арсенал настављене.

Овиме је Бензема, који је у Реалу већ шест година, ставио тачку.

А јуњакиња са почетка вести секси Џени објавила је своја сазнања о Бенземи и Арсеналу.

Она је на Тwиитеру пренела разговор свог извора који јој је написао ово:

"Да, Реал је желео да прода Бензему. Тражио је 63 милиона евра одмах. Али, Арсенал је желео да да 30 милиона до краја године и још 30 у наредним годинама. Флорентино Перез је то одбио и дао је нову понуду - 70 милиона евра у три годишње рате".

Било како било, Џени... чекамо да видимо како ће да те казне...

Коментари / 0

Оставите коментар