Čekamo sad da je kazne!

Karim Benzema jasno stavio do znanja svima gde nastavlja karijeru. A to znači da će ona seksi Venecuelanka biti kažnjena, jer je sama to tražila.

Fudbal 29.08.2015 | 17:00
Čekamo sad da je kazne!

Seksi venecuelanska manekenka i tv voditeljka Džini Lizarazo pre desetak dana je hrabro istrčala u javnost.

"Karim Benzema, rekli su mi moji izvori, sigurno prelazi u Arsenal ovog leta. Ako se to ne dogodi - kaznite me!", poručila je ona.

Danima, nedeljama traju nagađanja oko Benzeme i njegovog prelaska iz Reala u Arsenal, na društvenim mrežama smišljaju se novi fazoni u vezi sa tim... A Francuz je odlučio da prekine sve špekulacije, glasine.

"Za sve one klovnove što izmišljaju priče. Ovo je moja kuća!", napisao je on na Twitteru uz fotografiju u dresu Reala i svlačionice "kraljevskog kluba".

Trener Reala Rafael Benitez više puta je ponavljao da Benzema nije na prodaju i ne ide nigde, ali su priče i pisanja medija o transferu u Arsenal nastavljene.

Ovime je Benzema, koji je u Realu već šest godina, stavio tačku.

A junjakinja sa početka vesti seksi Dženi objavila je svoja saznanja o Benzemi i Arsenalu.

Ona je na Twiiteru prenela razgovor svog izvora koji joj je napisao ovo:

"Da, Real je želeo da proda Benzemu. Tražio je 63 miliona evra odmah. Ali, Arsenal je želeo da da 30 miliona do kraja godine i još 30 u narednim godinama. Florentino Perez je to odbio i dao je novu ponudu - 70 miliona evra u tri godišnje rate".

Bilo kako bilo, Dženi... čekamo da vidimo kako će da te kazne...

Komentari / 0

Ostavite komentar