Видео: Кад неправда удари! Ове судије су ноћна мора за српске тимове!

Главни посао свих судија је да током меча буду "невидљиви", те да прекидају меч само у ситуацијама када се очигледно направи прекршај. Међутим, при сваком поразу управо је та особа кривац за лоше игре српских тимова, али с времена на време се и заиста деси да судија потпуно оштети један од тимова.

Фудбал 25.08.2015 | 19:20
Видео: Кад неправда удари! Ове судије су ноћна мора за српске тимове!

Управо зато, ми смо издвојили судије којих се сваки навијач сети са горчином у устима, након што је оштетио српски тим.

Гверино Черебух

Овог Италијана се врло добро сећају сви гледаоци Светског првенства у Шпанији, када је досудио непостујући прекршај Мирославу Радуљици над Жофријем Ловерњем, након чега је Француз пресудио нашој репрезентацији за први пораз у групној фази такмичења. Ипак ФИБА је експресно реаговала и суспендовала га до краја такмичења.

Крег Томпсон

Шкотски судија је по трећи пут судио Партизану у утакмици квалификација за Лигу шампиона, а црно-бели га баш и не памте по добром. Он је 2008. године, у завршном колу квалификација за Лигу шампиона, против Фенербахчеа досудио пенал за Турке, при резултату 2:0, иако је прекршај направљен изван 16 метара. Фенер је у другом полувремену изједначио, а у реваншу савладао Партизан 2:1. Томпсон је био у центру пажње и у мечу са БАТЕ-ом, када је престрого досудио црвени картон Партизану, након чега су црно-бели изгубили 1:0.

Хендрикус Нијкус

Судија који је делио правду на мечу Србије и Естоније 2011. поништио је победоносни гол наше екипе због наводног офсајда. Да ствар буде још тежа по наш тим, гол је постигнут у 90+4 минуту, па би и дефинитивно био одлучујући. Управо због те одлуке, Србија је пропустила велику шансу да се осами на другом месту на табели, па је морала да игра бараж за Европско првенство 2012.

Коментари / 0

Оставите коментар