Video: Kad nepravda udari! Ove sudije su noćna mora za srpske timove!

Glavni posao svih sudija je da tokom meča budu "nevidljivi", te da prekidaju meč samo u situacijama kada se očigledno napravi prekršaj. Međutim, pri svakom porazu upravo je ta osoba krivac za loše igre srpskih timova, ali s vremena na vreme se i zaista desi da sudija potpuno ošteti jedan od timova.

Fudbal 25.08.2015 | 19:20
Video: Kad nepravda udari! Ove sudije su noćna mora za srpske timove!

Upravo zato, mi smo izdvojili sudije kojih se svaki navijač seti sa gorčinom u ustima, nakon što je oštetio srpski tim.

Gverino Čerebuh

Ovog Italijana se vrlo dobro sećaju svi gledaoci Svetskog prvenstva u Španiji, kada je dosudio nepostujući prekršaj Miroslavu Raduljici nad Žofrijem Lovernjem, nakon čega je Francuz presudio našoj reprezentaciji za prvi poraz u grupnoj fazi takmičenja. Ipak FIBA je ekspresno reagovala i suspendovala ga do kraja takmičenja.

Kreg Tompson

Škotski sudija je po treći put sudio Partizanu u utakmici kvalifikacija za Ligu šampiona, a crno-beli ga baš i ne pamte po dobrom. On je 2008. godine, u završnom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, protiv Fenerbahčea dosudio penal za Turke, pri rezultatu 2:0, iako je prekršaj napravljen izvan 16 metara. Fener je u drugom poluvremenu izjednačio, a u revanšu savladao Partizan 2:1. Tompson je bio u centru pažnje i u meču sa BATE-om, kada je prestrogo dosudio crveni karton Partizanu, nakon čega su crno-beli izgubili 1:0.

Hendrikus Nijkus

Sudija koji je delio pravdu na meču Srbije i Estonije 2011. poništio je pobedonosni gol naše ekipe zbog navodnog ofsajda. Da stvar bude još teža po naš tim, gol je postignut u 90+4 minutu, pa bi i definitivno bio odlučujući. Upravo zbog te odluke, Srbija je propustila veliku šansu da se osami na drugom mestu na tabeli, pa je morala da igra baraž za Evropsko prvenstvo 2012.

Komentari / 0

Ostavite komentar