Предсједништво БиХ: Пријем за златне "Змајиће"!

Чланови Предсједништва честитали су младим кошаркашима и руководству репрезентације освојено прво мјесто, те им пожељели нове успјехе, истичући да је резултатима и тимским радом промовисала БиХ на најбољи начин.

Кошарка 24.08.2015 | 22:00
Предсједништво БиХ: Пријем за златне "Змајиће"!

Предсједавајући Предсједништва БиХ Драган Човић и бошњачки члан Предсједништва Бакир Изетбеговић примили су данас у Сарајеву чланове и руководство кадетске кошаркашке репрезентације БиХ која је освојила злато на Европском првенству, те представнике Олимпијског комитета БиХ.

Чланови Предсједништва честитали су младим кошаркашима и руководству репрезентације освојено прво мјесто, те им пожељели нове успјехе, истичући да је резултатима и тимским радом промовисала БиХ на најбољи начин, те обећали помоћ и подршку институција власти у даљој афирмацији спорта у БиХ, саопштено је из Предсједништва.

Предсједник Олимпијског комитета БиХ Маријан Квесић захвалио је Предсједништву БиХ за пријем и подршку спорту, те позвао Предсједништво да и убудуће подржава спорт и спортисте у БиХ.

Генерални секретар Кошаркашког савеза БиХ Харун Махмутовић и селектор кадетске репрезентације БиХ Јосип Панџа такође су захвалили за пријем и истакли да су поносни на велики успјех младих репрезентативаца.

У име српског члана Предсједништва БиХ Младена Иванића састанку је присуствовао његов савјетник Предраг Гргић.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

бања лука

24.08.2015 21:11

Свака цаст Босно

ОДГОВОРИТЕ
Name

несо

24.08.2015 22:45

придрузујем се... Идемо набоље...

Name

Јасмина

25.08.2015 05:55

Срам вас било лицемјери,кад им је требало писљивих 10.000 еура нигдје вас није било,сад сте се насли сликат и цеститат.Ба..о без образа! Дјецаци,свака вам цаст,ако Бог да да нам доносите медаље и у наредним годинама.

ОДГОВОРИТЕ