Predsjedništvo BiH: Prijem za zlatne "Zmajiće"!

Članovi Predsjedništva čestitali su mladim košarkašima i rukovodstvu reprezentacije osvojeno prvo mjesto, te im poželjeli nove uspjehe, ističući da je rezultatima i timskim radom promovisala BiH na najbolji način.

Košarka 24.08.2015 | 22:00
Predsjedništvo BiH: Prijem za zlatne "Zmajiće"!

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Dragan Čović i bošnjački član Predsjedništva Bakir Izetbegović primili su danas u Sarajevu članove i rukovodstvo kadetske košarkaške reprezentacije BiH koja je osvojila zlato na Evropskom prvenstvu, te predstavnike Olimpijskog komiteta BiH.

Članovi Predsjedništva čestitali su mladim košarkašima i rukovodstvu reprezentacije osvojeno prvo mjesto, te im poželjeli nove uspjehe, ističući da je rezultatima i timskim radom promovisala BiH na najbolji način, te obećali pomoć i podršku institucija vlasti u daljoj afirmaciji sporta u BiH, saopšteno je iz Predsjedništva.

Predsjednik Olimpijskog komiteta BiH Marijan Kvesić zahvalio je Predsjedništvu BiH za prijem i podršku sportu, te pozvao Predsjedništvo da i ubuduće podržava sport i sportiste u BiH.

Generalni sekretar Košarkaškog saveza BiH Harun Mahmutović i selektor kadetske reprezentacije BiH Josip Pandža takođe su zahvalili za prijem i istakli da su ponosni na veliki uspjeh mladih reprezentativaca.

U ime srpskog člana Predsjedništva BiH Mladena Ivanića sastanku je prisustvovao njegov savjetnik Predrag Grgić.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

banja luka

24.08.2015 21:11

Svaka cast Bosno

ODGOVORITE
Name

neso

24.08.2015 22:45

pridruzujem se... Idemo nabolje...

Name

Jasmina

25.08.2015 05:55

Sram vas bilo licemjeri,kad im je trebalo pisljivih 10.000 eura nigdje vas nije bilo,sad ste se nasli slikat i cestitat.Ba..o bez obraza! Djecaci,svaka vam cast,ako Bog da da nam donosite medalje i u narednim godinama.

ODGOVORITE