Бензема у Арсеналу за 50 милиона фунти?!

Лондонски Арсенал могао би у финишу прелазног рока да добије велико појачање, нападача Реала Карима Бензему у трансферу вредном 50 милиона фунти.

Фудбал 25.08.2015 | 10:40
Бензема у Арсеналу за 50 милиона фунти?!

Како Дејли Мејл екслузивно сазнаје, Реал је спреман да се одрекне Бенземе уколико Арсенал у наредна два дана издвоји споменуту цифру, иако француски центарфор инсистира на останку у Мадриду.

Уколико Бензема предје на Емирате то би био најскупљи трансфер у историји Арсенала, а рекорд са 42 милиона фунти тренутно држи играч који је дошао управо из Реала – Месут Езил.

Бензема је за шест сезона у Реалу одиграо 281 утакмицу и постигао 133 гола, пошто је 2008. године дошао из матичног Лиона.

Са краљевским клубом освојио је титулу Примере, Лигу шампиона, два Купа краља, Суперкуп Европе и Шпаније, као и Светско клупско првенство.

С друге стране, његов имењак и агент Карим Ђазири каже да Бензема '1.000 одсто' остаје играч Мадриђана.

"Карим је веома срећан у Реал Мадриду и биће њихов играч и по завршетку текућег прелазног рока. То вам тврдим 1.000 одсто. Карим не иде никуда овог лета", рекао је Ђазири.

У међувремену, екипа Рафе Бенитеса отворила је нову сезону у Примери ремијем без голова на гостовању, повратнику у елиту, Спортингу у Хихону.

Коментари / 0

Оставите коментар