Benzema u Arsenalu za 50 miliona funti?!

Londonski Arsenal mogao bi u finišu prelaznog roka da dobije veliko pojačanje, napadača Reala Karima Benzemu u transferu vrednom 50 miliona funti.

Fudbal 25.08.2015 | 10:40
Benzema u Arsenalu za 50 miliona funti?!

Kako Dejli Mejl eksluzivno saznaje, Real je spreman da se odrekne Benzeme ukoliko Arsenal u naredna dva dana izdvoji spomenutu cifru, iako francuski centarfor insistira na ostanku u Madridu.

Ukoliko Benzema predje na Emirate to bi bio najskuplji transfer u istoriji Arsenala, a rekord sa 42 miliona funti trenutno drži igrač koji je došao upravo iz Reala – Mesut Ezil.

Benzema je za šest sezona u Realu odigrao 281 utakmicu i postigao 133 gola, pošto je 2008. godine došao iz matičnog Liona.

Sa kraljevskim klubom osvojio je titulu Primere, Ligu šampiona, dva Kupa kralja, Superkup Evrope i Španije, kao i Svetsko klupsko prvenstvo.

S druge strane, njegov imenjak i agent Karim Đaziri kaže da Benzema '1.000 odsto' ostaje igrač Madriđana.

"Karim je veoma srećan u Real Madridu i biće njihov igrač i po završetku tekućeg prelaznog roka. To vam tvrdim 1.000 odsto. Karim ne ide nikuda ovog leta", rekao je Đaziri.

U međuvremenu, ekipa Rafe Benitesa otvorila je novu sezonu u Primeri remijem bez golova na gostovanju, povratniku u elitu, Sportingu u Hihonu.

Komentari / 0

Ostavite komentar