Брашанац пред БАТЕ: Једва чекамо!

Један од најбољих фудбалера Партизана ове сезоне Дарко Брашанац позива навијаче да испуне стадион у Хумској и да на њиховим крилима прославе пролаз у групну фазу Лиге шампиона. "Имам неки добар осећај...", каже он. Стигла мушема ЛШ!

Фудбал 25.08.2015 | 08:40
Брашанац пред БАТЕ: Једва чекамо!

Загрева се атмосфера пред Партизанов меч сезоне, па што не рећи и меч за више сезона!

Сутра увече на стадиону на Топчидерском брду трешће се мушема Лиге шампиона (која је већ допремљена у Београд), као најава за најважнијих 90 (можда и 120 минута) српског шампиона ове сезоне.

У среду увече, Партизан ће против БАТЕ Борисова јурити гол заостатка, а ако успе онда још један гол за пролазак у групну фазу Лиге шампиона. Уз хук Гробара са трибина, не изгледа као немогућа мисија. Штавише! Падали су и много већи клубови у Хумској, зашто не би и БАТЕ?

"Добар је осећај, неки позитиван... Једва чекамо да почне, како ми играчи, а осећам и навијачи! Дуго нисмо играли овако важну утакмицу, која много доноси. Верујем да ће стадион бити пун и уз подршку навијача верујем да можемо да победимо и прођемо. Добро играмо на домаћем терену, ефикасни смо и тај заостатак од једног гола није ненадокнадив", каже Дарко Брашанац за СпортНетwорк.

Најбољи фудбалер Партизана Андрија Живковић кратко додаје: "Добар противник, дисциплинован, али припремили смо се и идемо на победу!".

Према досадашњим подацима, за реванш меч плеј-офа за пласман у Лигу шампиона већ је продато више од 17.000 улазница.

Улазнице се продају по цени од 500 динара за места на Југу и Северу, бочни делови источне и западне трибине коштају 1.000 динара, централни делови на Истоку и Западу су 1.500 динара, док је за место у ложи бити неопходно издвојити по 5.000 динара.

Сезонске улазнице ФК Партизан за такмичарску годину 2015/2016 важиће за тај меч.

Коментари / 0

Оставите коментар