Brašanac pred BATE: Jedva čekamo!

Jedan od najboljih fudbalera Partizana ove sezone Darko Brašanac poziva navijače da ispune stadion u Humskoj i da na njihovim krilima proslave prolaz u grupnu fazu Lige šampiona. "Imam neki dobar osećaj...", kaže on. Stigla mušema LŠ!

Fudbal 25.08.2015 | 08:40
Brašanac pred BATE: Jedva čekamo!

Zagreva se atmosfera pred Partizanov meč sezone, pa što ne reći i meč za više sezona!

Sutra uveče na stadionu na Topčiderskom brdu trešće se mušema Lige šampiona (koja je već dopremljena u Beograd), kao najava za najvažnijih 90 (možda i 120 minuta) srpskog šampiona ove sezone.

U sredu uveče, Partizan će protiv BATE Borisova juriti gol zaostatka, a ako uspe onda još jedan gol za prolazak u grupnu fazu Lige šampiona. Uz huk Grobara sa tribina, ne izgleda kao nemoguća misija. Štaviše! Padali su i mnogo veći klubovi u Humskoj, zašto ne bi i BATE?

"Dobar je osećaj, neki pozitivan... Jedva čekamo da počne, kako mi igrači, a osećam i navijači! Dugo nismo igrali ovako važnu utakmicu, koja mnogo donosi. Verujem da će stadion biti pun i uz podršku navijača verujem da možemo da pobedimo i prođemo. Dobro igramo na domaćem terenu, efikasni smo i taj zaostatak od jednog gola nije nenadoknadiv", kaže Darko Brašanac za SportNetwork.

Najbolji fudbaler Partizana Andrija Živković kratko dodaje: "Dobar protivnik, disciplinovan, ali pripremili smo se i idemo na pobedu!".

Prema dosadašnjim podacima, za revanš meč plej-ofa za plasman u Ligu šampiona već je prodato više od 17.000 ulaznica.

Ulaznice se prodaju po ceni od 500 dinara za mesta na Jugu i Severu, bočni delovi istočne i zapadne tribine koštaju 1.000 dinara, centralni delovi na Istoku i Zapadu su 1.500 dinara, dok je za mesto u loži biti neophodno izdvojiti po 5.000 dinara.

Sezonske ulaznice FK Partizan za takmičarsku godinu 2015/2016 važiće za taj meč.

Komentari / 0

Ostavite komentar