Квадрадо у Јувентусу?!

Колумбијски везиста није задовољио за шест месеци проведених у Челсију, па ће се вратити у Италију да "пронађе" форму. И нови клуб...

Фудбал 25.08.2015 | 18:00
Квадрадо у Јувентусу?!

Најтраженији фудбалер прошле зиме Хуан Квадрадо стигао је у хладни Лондон, да буде "икс фактор" у Мурињовој екипи. Због њега су клуб напустили и Мохамед Салах и Андре Ширле, али је Колумбијац потпуно разочарао у Челсију.

Добијао је шансу са клупе на "кашичицу", али ни у једном тренутку није личио на оног "вихора" из Фиорентине и репрезентације Колумбије. Само шест месеци касније, фудбалер кога је искључиво Мурињо тражио и за кога су платили 32 милиона евра, сели се на позајмицу у Италију.

Читаво лето се спекулисало да ће постати нови играч Интера, али је на крају бржи био Јувентус. Он ће доћи у Јуве на позајмицу и тако појачати конкуренцију Стефану Лихштајнеру који бриљира већ неколико сезона уназад, како на позицији десног бека, тако и у формацији 3-5-2, када мора да игра офанзивније.

О договору два клуба пишу сви угледнији италијански медији, а званична потврда очекује се ускоро. Занимљиво, Квадрадо није био ни на клупи Челсија за недељни меч против ВБА, па је и то јасан знак да више није добродошао у овом клубу.

Колумбијац је у Челсију играо на позицији крила, али је питање да ли ће због начина на који Јувентус игра заиграти на тој позицији, па је реалнија опција да ће се вратити "мало уназад", на позицију коју је играо и у Фиорентини.

Сличну ситуацију у Челсију имао је и Египћанин Мохамед Салах. Он је после лоших игара позамљен у Фиорентину где је "оживео" своју каријеру и остварио трансфер у Рому. Може ли тако и Квадрадо?

Коментари / 0

Оставите коментар