Kvadrado u Juventusu?!

Kolumbijski vezista nije zadovoljio za šest meseci provedenih u Čelsiju, pa će se vratiti u Italiju da "pronađe" formu. I novi klub...

Fudbal 25.08.2015 | 18:00
Kvadrado u Juventusu?!

Najtraženiji fudbaler prošle zime Huan Kvadrado stigao je u hladni London, da bude "iks faktor" u Murinjovoj ekipi. Zbog njega su klub napustili i Mohamed Salah i Andre Širle, ali je Kolumbijac potpuno razočarao u Čelsiju.

Dobijao je šansu sa klupe na "kašičicu", ali ni u jednom trenutku nije ličio na onog "vihora" iz Fiorentine i reprezentacije Kolumbije. Samo šest meseci kasnije, fudbaler koga je isključivo Murinjo tražio i za koga su platili 32 miliona evra, seli se na pozajmicu u Italiju.

Čitavo leto se spekulisalo da će postati novi igrač Intera, ali je na kraju brži bio Juventus. On će doći u Juve na pozajmicu i tako pojačati konkurenciju Stefanu Lihštajneru koji briljira već nekoliko sezona unazad, kako na poziciji desnog beka, tako i u formaciji 3-5-2, kada mora da igra ofanzivnije.

O dogovoru dva kluba pišu svi ugledniji italijanski mediji, a zvanična potvrda očekuje se uskoro. Zanimljivo, Kvadrado nije bio ni na klupi Čelsija za nedeljni meč protiv VBA, pa je i to jasan znak da više nije dobrodošao u ovom klubu.

Kolumbijac je u Čelsiju igrao na poziciji krila, ali je pitanje da li će zbog načina na koji Juventus igra zaigrati na toj poziciji, pa je realnija opcija da će se vratiti "malo unazad", na poziciju koju je igrao i u Fiorentini.

Sličnu situaciju u Čelsiju imao je i Egipćanin Mohamed Salah. On je posle loših igara pozamljen u Fiorentinu gde je "oživeo" svoju karijeru i ostvario transfer u Romu. Može li tako i Kvadrado?

Komentari / 0

Ostavite komentar