"Најглупља идеја на свијету" се исплатила

Када је Алекс Крејг девојци објаснио свој бизнис план, она му је рекла да је то најглупља идеја коју је икад чула. Међутим, Крејг је желео да ризикује.

Свијет 24.08.2015 | 14:22
"Најглупља идеја на свијету" се исплатила

Овај младић зарађује више од 10.000 долара месечно од продаје кромпира и то поштом. Он корисницима наплаћује између осам и 10 долара за по један кромпир у ком је уписана нека “лепа порука”, који шаље поштом на адресу по њиховој жељи.

“Мислим да све људе на путу ка успеху блокирају страх и сумња”, рекао је он. “Страх од неуспеха и страх да ћете протраћити време, као и сумња да уопште можете постићи нешто велико”.

Током другог дана промовисања услуге на мрежи Реддит, Крејг је зарадио 2.000 долара од поруџбина, а од маја када је отворио и свој сајт, продао је 2.000 кромпира.

Извор: НЕWСЕР

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ВОЈВОДА

24.08.2015 16:38

Брзо палим, ал' дугачак ми фитиљ. Дакле, нисам схватио где живи овај ''генијалац'', ал' по имену и презимену, ову глупу идеју могао је пласирати једино глупим Америма или евентуално њиховим драгим рођацима Британцима. П. С. У праву је његова девојка. Ништа глупље нисам одавно нити чуо, нити прочитао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колумбо идиот

24.08.2015 21:29

из америке,једино они фурају реддит

ОДГОВОРИТЕ