"Najgluplja ideja na svijetu" se isplatila

Kada je Aleks Krejg devojci objasnio svoj biznis plan, ona mu je rekla da je to najgluplja ideja koju je ikad čula. Međutim, Krejg je želeo da rizikuje.

Svijet 24.08.2015 | 14:22
"Najgluplja ideja na svijetu" se isplatila

Ovaj mladić zarađuje više od 10.000 dolara mesečno od prodaje krompira i to poštom. On korisnicima naplaćuje između osam i 10 dolara za po jedan krompir u kom je upisana neka “lepa poruka”, koji šalje poštom na adresu po njihovoj želji.

“Mislim da sve ljude na putu ka uspehu blokiraju strah i sumnja”, rekao je on. “Strah od neuspeha i strah da ćete protraćiti vreme, kao i sumnja da uopšte možete postići nešto veliko”.

Tokom drugog dana promovisanja usluge na mreži Reddit, Krejg je zaradio 2.000 dolara od porudžbina, a od maja kada je otvorio i svoj sajt, prodao je 2.000 krompira.

Izvor: NEWSER

 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

ВОЈВОДА

24.08.2015 16:38

Брзо палим, ал' дугачак ми фитиљ. Дакле, нисам схватио где живи овај ''генијалац'', ал' по имену и презимену, ову глупу идеју могао је пласирати једино глупим Америма или евентуално њиховим драгим рођацима Британцима. P. S. У праву је његова девојка. Ништа глупље нисам одавно нити чуо, нити прочитао.

ODGOVORITE
Name

kolumbo idiot

24.08.2015 21:29

iz amerike,jedino oni furaju reddit

ODGOVORITE