Припреме американаца за зомби апокалипсу

С обзиром на растућу популарност серија које приказују свијет након апокалипсе, поједине државе су почеле да припремају своје грађане и на многе невјероватне сценарије, укључујући ту и зомбије.

Свијет 23.08.2015 | 18:00
Припреме американаца за зомби апокалипсу

Раније ове године, амерички Центар за контролу и превенцију болести напокон је почео да прича о нечему о чему већина Американаца озбиљно размишља откад је почела да се приказује серија о зомбијима "Тхе Wалкинг Деад" (Окружен мртвима).

На страницама центра објављена су важна упутства шта треба учинити у случају зомби апокалипсе. Тачније, центар је припремио своје суграђане за долазак зомбија, али и било какву природну катастрофу попут екстремних временских услова или земљотреса.

Иако је то можда мало вјероватно, припремићете се ако зомбији почну да харају. Оно што је битно јесте да имате спреман комплет за хитне случајеве који укључује: воду, храну са дужим роком трајања, лијекове, батерије, џепну лампу, радио... све што би могло да вам помогне да преживите.

Истиче се да треба направити и план са породицом и пратити вијести како би били информисани о ономе шта слиједи.

Ипак, за сваки случај, не би било лоше имати и нешто за одбрану попут чекића, пише портал Озy. Јер увијек је добро имати план.

Извор: Пресрс.ба

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

црни

23.08.2015 16:23

Пред сами смак свијета људи невјерници ће ходати ошамућени као зомбији

ОДГОВОРИТЕ
Name

лоло

24.08.2015 07:18

Боље, лакше ће поднијети смак свијета.

Name

цреппy боy

07.12.2017 13:24

Треба се припремити.

Name

бијабајабуф

02.12.2020 13:49

СВИ ЋЕМО УМРИЈЕТИ..И БОЉЕ ЈЕ НЕГО БИТИ ЗОМБИЈИ ЗЕМЉА ПРЕЛАЗИ У НОВУ ИНКАРНАЦИЈУ..СПАЈА СЕ СА МЈЕСЕЦЕМ ИЛИ СЛ.А МИ ТО МОРАМО ПЛАТИТИ ПАТЊОМ И СМРЋУ.

ОДГОВОРИТЕ