Они су планетарно славни , али не и богати

Ко каже да слава и богатство иду под руку? Уколико мислите да свака холивудска звезда самим тим што попуњава насловнице часописа и зарађује милионе, преварили сте се.

Свијет 23.08.2015 | 11:46
Они су планетарно славни , али не и богати

Богатство се мери искључиво новцем, не и бројем објављених страница. Они су славни, али не и богати. Ево о коме је реч.

1) ПАМЕЛА АНДЕРСОН

Иако многи мисле да је Памела Андерсон улогом у чувеној серији „Чувари плаже” која ју је и прославила стекла доживотно богатство, то није истина. Чак ни два развода која стоје иза ње са познатим личностима, нису била профитабилна за њу, па тако сада је њен банковни рачун блокиран јер након реновирања куће када је потрошила 1 милион долара, на наплату су стигле таксе, али како није имала довољно новчаних средстава, морала је да прода кућу.

2) ТЕРЕЛ ОВЕНС

Један од најбољих НФЛ хватача свих времена Терел Овенс иако је за време каријере стекао богатство, остао је без истог. Лоше пословне одлуке, улагање у нелегални аква парк и куповина непофитабилних некретнина довеле су ову звезду до просјачког штапа. Поред тога, издржава три жене и четворо деце, иако се никада није женио.

3) ТОНИ БРЕКСТОН

Награђивана музичка звезда у чијој каријери има чак 40 милиона продатих плоча је два пута до сад била у финансијској кризи. Први пут 1998. године, затим 2010. године по други пут када је изненада морала да откаже планирани шоу у Вегасу због аутоимуне болести. Наиме, певачица болује од лупуса. Овај финансијски крах је оштетио буџет ТВ звезде за 50 милиона долара, али Тони Брекстон је након тога направила повратнички ријалити са својом мајком и сестром.

4) МАЈК ТАЈСОН

Некадашњи боксерски шампион света, који је познат по томе што је свом противнику Евандеру Холифилду током меча одгризао пола уха је такође још једна звезда у низу која је дожилева банкрот. Након три године одлужене казне у затвору у коме је био због силовања, али идругих ситнијих проблема са законом због коришћења наркотика није био у могућности да плати порез па је тако 2003. година забележила његов банкрот.

5) 50 ЦЕНТ

Репер 50 Цент је још један од познатих који је искусио банкрот. Њему је од суда стигло наређење да жени плати 5 милиона долара зато што је на интернету поставио кућни снимак експлицитног садржаја њих двоје, али без њене сгласности. Мада његова борба за опстанком не престаје, па према његовим речима, кроз живот га прати мото: “Обогати се или умри покушавајући”.

(Блиц)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

србин бл.

23.08.2015 13:23

Наслов вам је бас безвезе. "Планетарно познати а нису богати"Они су били богати,а то сто су коцкари,алкохолицари и разни болесници па су банкротирали то је скроз друга ствар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

23.08.2015 13:51

...Ако ти ниси цуо за ове познате и славне лицности, не знаци да нису планетарно познати...

Name

Србин бл.

23.08.2015 14:26

Ја сам цуо али ти оцигледно не разумијес а ја немам намјеру да ти објасњавам..

ОДГОВОРИТЕ