Кличко – Фјури доноси више од 30 милиона фунти!

Меч за титулу тешке категорије између шампиона Владимира Кличка и Тајсона Фјурија у октобру биће одржан пред пуним трибинама у Диселдорфу.

Остали спортови 23.08.2015 | 19:00
Кличко – Фјури доноси више од 30 милиона фунти!

Мик Хенеси, менаџер изазивача Фјурија (24-0, 18 нокаута), рекао је за британске медије да очекује да ће се карте продавати брже како се меч примиче, као и да ће стадион 24. октобра "гарантовано" бити пун до капацитета од 55.000 места.

"Већ смо близу 40.000 продатих улазница и гарантовано ће бити продато свих 55.000. Верујем да ће се брзо распродати када почне прес-турнеја. Карте се сјајно продају и глобално гледано, овај меч би могао да донесе више од 30 милиона фунти", рекао је Хенеси.

Кличко (64-3, 53 нокаута) важи за апсолутног шампиона тешке категорије, пошто има појасеве у верзијама WБА, WБО, ИБФ и ИБО, али и појас часописа Ринг, који се додељује правим шампионима.

Фјури је озбиљно схватио највећу борбу своје каријере и ове недеље је рекао да ће припреме преселити у Ирску, али је Хенеси казао да ће остати у Енглеској.

"Тајсон неће ићи у Ирску за сад. Камп тече јако добро овде и одлучио је да остане. Тренира мало у Болтону и мало у области Лејк, тако да ни он ни (тренер) Питер (Фјури) не виде разлога да мењају ствари", рекао је Хенеси.

Коментари / 0

Оставите коментар