Надал: Тешка да, али не и ужасна сезона!

Шпански тенисер Рафаел Надал рекао је да прихвата све поразе које је доживео ове године, али да ова сезона није толико лоша као што многи мисле.

Тенис 23.08.2015 | 22:20
Надал: Тешка да, али не и ужасна сезона!

Надал од почетка ове сезоне не игра ни приближно као у најбољим данима, па је у једном тренутку пао на десето место, а последњи пораз доживео је у трећем колу Мастерса у Синсинатију од сународника Фелисијана Лопеса.

Иако је његов скор од почетка сезоне 41 победа и 13 пораза, Надал наглашава да га топ не забрињава и да се радује УС Опену.

“Прихватам поразе и настављам даље. Покушаћу да одем у Њујорк, да имам добру енергију и одиграм добро. Схватам да могу да изгубим, али ја себе никада нисам гледао као велику звезду. Ценим све што ми се дешава, али је истина да имам тешку годину, не баш ужасну”, нагласио је Надал.

Надал је током каријере до сада освојио 14 Грен слемова и 27 Мастерс титула, што га сврстава међу великане. У једном тренутку Шпанац је наговестио да је то већ прошлост, али је нагласио да га лоши резултати неће обесхрабрити да покуша да се поново врати у врх.

“Имам сјајну каријеру, освојио сам много више него што сам могао и да сањам. Искрено, мислим да ћу наставим да идем даље и вратићу се у врх”, истакао је Надал.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Новак

23.08.2015 20:25

ауу па неписете даје дјокович изгубио од федерера ? Бас мије заоо

ОДГОВОРИТЕ