Nadal: Teška da, ali ne i užasna sezona!

Španski teniser Rafael Nadal rekao je da prihvata sve poraze koje je doživeo ove godine, ali da ova sezona nije toliko loša kao što mnogi misle.

Tenis 23.08.2015 | 22:20
Nadal: Teška da, ali ne i užasna sezona!

Nadal od početka ove sezone ne igra ni približno kao u najboljim danima, pa je u jednom trenutku pao na deseto mesto, a poslednji poraz doživeo je u trećem kolu Mastersa u Sinsinatiju od sunarodnika Felisijana Lopesa.

Iako je njegov skor od početka sezone 41 pobeda i 13 poraza, Nadal naglašava da ga top ne zabrinjava i da se raduje US Openu.

“Prihvatam poraze i nastavljam dalje. Pokušaću da odem u Njujork, da imam dobru energiju i odigram dobro. Shvatam da mogu da izgubim, ali ja sebe nikada nisam gledao kao veliku zvezdu. Cenim sve što mi se dešava, ali je istina da imam tešku godinu, ne baš užasnu”, naglasio je Nadal.

Nadal je tokom karijere do sada osvojio 14 Gren slemova i 27 Masters titula, što ga svrstava među velikane. U jednom trenutku Španac je nagovestio da je to već prošlost, ali je naglasio da ga loši rezultati neće obeshrabriti da pokuša da se ponovo vrati u vrh.

“Imam sjajnu karijeru, osvojio sam mnogo više nego što sam mogao i da sanjam. Iskreno, mislim da ću nastavim da idem dalje i vratiću se u vrh”, istakao je Nadal.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Novak

23.08.2015 20:25

auu pa nepisete daje djokovič izgubio od federera ? Bas mije zaoo

ODGOVORITE