Свадба у децембру, Килибарда кума

Позната српска тенисерка Ана Ивановић (28) и њен вјереник Бастијан Швајнштајгер (30) одлучили су да своје судбоносно "да" изговоре у децембру.

Србија 22.08.2015 | 14:20
Свадба у децембру, Килибарда кума

Због бројних обавеза, Ивановићеве на тениским теренима широм свијета, а Швајнштајгера у Манчестер јунајтеду, пар се одлучио да одложи свадбу коју су планирали за крај љета.

Вјенчање ће се одржати у Мачестеру, а Анина кума ће бити популарна водитељка Марија Килибарда, како преносе српски портали.

"Ана и Швајни су се вјерили у јулу, прву годишњицу везе ће прославити у септембру, а озваничиће је крајем године. Свадбу ће организовати у Манчестеру, али весеље ће се око Божића преселити у Београд и Минхен. Ана се није двоумила ко ће јој бити свједок на градском вјенчању, пошто црквеног неће бити - казао је извор за медије и додао да су Ана и Килибарда другарице годинама тако да је за многе било за очекивати да ће њу изабрати за куму.

(Независне новине)

 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Н..

22.08.2015 13:12

Ето, тако це Свајни и Ана бити заједно сваког дана...

ОДГОВОРИТЕ
Name

јој мајко

22.08.2015 13:21

Не знам гдје бих прије код младе или куме.Анци са срецом,моја је одувијек зеља била да си била Нолетова,али судбина је судбина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НОВО

22.08.2015 15:44

Е ВАЛА, ЗАР НЕ БИ НИЈЕДНОГ СРБИНА ДА ВАЉА, ЂЕ НАЂЕ ШВАБУ, УХ

ОДГОВОРИТЕ