Svadba u decembru, Kilibarda kuma

Poznata srpska teniserka Ana Ivanović (28) i njen vjerenik Bastijan Švajnštajger (30) odlučili su da svoje sudbonosno "da" izgovore u decembru.

Srbija 22.08.2015 | 14:20
Svadba u decembru, Kilibarda kuma

Zbog brojnih obaveza, Ivanovićeve na teniskim terenima širom svijeta, a Švajnštajgera u Mančester junajtedu, par se odlučio da odloži svadbu koju su planirali za kraj ljeta.

Vjenčanje će se održati u Mačesteru, a Anina kuma će biti popularna voditeljka Marija Kilibarda, kako prenose srpski portali.

"Ana i Švajni su se vjerili u julu, prvu godišnjicu veze će proslaviti u septembru, a ozvaničiće je krajem godine. Svadbu će organizovati u Mančesteru, ali veselje će se oko Božića preseliti u Beograd i Minhen. Ana se nije dvoumila ko će joj biti svjedok na gradskom vjenčanju, pošto crkvenog neće biti - kazao je izvor za medije i dodao da su Ana i Kilibarda drugarice godinama tako da je za mnoge bilo za očekivati da će nju izabrati za kumu.

(Nezavisne novine)

 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

N..

22.08.2015 13:12

Eto, tako ce Svajni i Ana biti zajedno svakog dana...

ODGOVORITE
Name

joj majko

22.08.2015 13:21

Ne znam gdje bih prije kod mlade ili kume.Anci sa srecom,moja je oduvijek zelja bila da si bila Noletova,ali sudbina je sudbina.

ODGOVORITE
Name

NOVO

22.08.2015 15:44

E VALA, ZAR NE BI NIJEDNOG SRBINA DA VALJA, ĐE NAĐE ŠVABU, UH

ODGOVORITE