РУС: Динаму само бод у Чеченији

Кокорин дао, Кокорин узео! Прво је у 41. минуту затресао мрежу противника и одшкринуо Динаму врата победе, али их је само осам минута касније ногом затворио када је зарадио црвени картон јер је ударио Адилсона који га је претходно фаулирао.

Фудбал 22.08.2015 | 10:40
РУС: Динаму само бод у Чеченији

Фудбалери Динама само делимично могу да буду задовољни послом који су урадили на гостовању екипи Терека у првој утакмици шестог кола руске Премијер лиге. Освојили су бод (1:1), одиграли четврти меч заредом без пораза, али су пропустилу прилику да улове цео плен.

Централна фигура утакмице био је нападач за којег се наводно отимају Манчестер Јунајтед и Тотенхем – Александар Кокорин.

Прво је у 41. минуту затресао мрежу противника и одшкринуо Динаму врата победе, али их је само осам минута касније ногом затворио када је зарадио црвени картон јер је ударио Адилсона који га је претходно фаулирао.

Није Динамо једноставно могао да са играчем мање на терену издржи и сачува тешко стечену предност.

Екипа Терека је полако, али сигурно пристискала и потискивала противничку одбрану, а коначно је то резултатирало голом Маурисија у 69. минуту.

Најбољу прилику за потпуни преокрет Терек је пропустио у 90. минуту када је Губочан са 10-ак метара, из добре позиције шутирао изнад пречке.

ПРЕМИЈЕР ЛИГА – шесто коло:

Петак:
Терек – Динамо Москва 1:1

Субота:
14.00 Амкар – Спартак
17.00 ЦСКА – Ростов
19.30 Анжи – Урал

Недеља:
18.00 Крила Совјетов – Кубан
18.00 Рубин - Зенит

Коментари / 0

Оставите коментар