RUS: Dinamu samo bod u Čečeniji

Kokorin dao, Kokorin uzeo! Prvo je u 41. minutu zatresao mrežu protivnika i odškrinuo Dinamu vrata pobede, ali ih je samo osam minuta kasnije nogom zatvorio kada je zaradio crveni karton jer je udario Adilsona koji ga je prethodno faulirao.

Fudbal 22.08.2015 | 10:40
RUS: Dinamu samo bod u Čečeniji

Fudbaleri Dinama samo delimično mogu da budu zadovoljni poslom koji su uradili na gostovanju ekipi Tereka u prvoj utakmici šestog kola ruske Premijer lige. Osvojili su bod (1:1), odigrali četvrti meč zaredom bez poraza, ali su propustilu priliku da ulove ceo plen.

Centralna figura utakmice bio je napadač za kojeg se navodno otimaju Mančester Junajted i Totenhem – Aleksandar Kokorin.

Prvo je u 41. minutu zatresao mrežu protivnika i odškrinuo Dinamu vrata pobede, ali ih je samo osam minuta kasnije nogom zatvorio kada je zaradio crveni karton jer je udario Adilsona koji ga je prethodno faulirao.

Nije Dinamo jednostavno mogao da sa igračem manje na terenu izdrži i sačuva teško stečenu prednost.

Ekipa Tereka je polako, ali sigurno pristiskala i potiskivala protivničku odbranu, a konačno je to rezultatiralo golom Maurisija u 69. minutu.

Najbolju priliku za potpuni preokret Terek je propustio u 90. minutu kada je Gubočan sa 10-ak metara, iz dobre pozicije šutirao iznad prečke.

PREMIJER LIGA – šesto kolo:

Petak:
Terek – Dinamo Moskva 1:1

Subota:
14.00 Amkar – Spartak
17.00 CSKA – Rostov
19.30 Anži – Ural

Nedelja:
18.00 Krila Sovjetov – Kuban
18.00 Rubin - Zenit

Komentari / 0

Ostavite komentar