Паркер: Звезда има историју, али...

Нападач из Антигве и Барбуде пресрећан због преласка у Абердин.

Фудбал 22.08.2015 | 15:20
Паркер: Звезда има историју, али...

Нешто више од пола године је трајала епизода Џошуе Паркера у Црвеној звезди. Репрезентативац Антигве и Барбуде је на Маракану дошао као велико појачање из Домжала, а отишао је на мала врата када се испоставило да је био једна од најгорих инвестиција црвено-белих у последњих неколико година. А, није да није имао конкуренцију...

Паркер каријеру наставља у Абердину за који ће играти у наредних шест месеци као позајмљен играч Црвене звезде, а на званичном представљану у шкотском клубу није крио задовољство.
„Искрен да будем, не знам много тога о шкотском фудбалу. Иначе, не волим да гледам фудбал у слободно време. Када сам на терену, онда сам фокусиран на фудбал, али када сам слободан онда волим да будем слободан. Ово није корак напред или назад у мојој каријери већ корак у правом смеру. Црвена звезда има историју, али Абердин је све ближи Селтику и констатно напредује. Лично ме је позвао тренер екипе и то је заиста лепо јер нисам очекивао такав поступак. Потребан сам тиму исто колико је и он потребан мени и надам се да ће нам се амбиције поклопити“, рекао је Паркер на промоцији у Шкотској.

Абердинов тренер Дерек Мекинис такође има велика очекивања од овог трансфера.
„Паркер ће нам донети флескибилност у нападу. Може да игра на више позиција у офанзиви и доноси дозу хитрине на том делу терена. Брз је, талентован и добар у завршници. Покушавао сам да га доведем још док сам био тренер Сент Џонстона, а он био у Квинс Парк Ренџерсима. Пратим га веж дуже време и драго ми је што сам га сада довео“, рекао је Абердинов стратег.

Коментари / 0

Оставите коментар