Видео - Хумелс: Ко ми је правио проблем?!

Дефанзивац Борусије из Дортмунда Матс Хумелс, после лудог меча у квалификацијама за Лигу Европе протв норвешке екипе Одс, показао је духовиту реакцију када је чуо колико година има момак који је правио проблеме одбрани Борусије.

Фудбал 22.08.2015 | 13:20
Видео - Хумелс: Ко ми је правио проблем?!

Лудница у Норвешкој.

Тако се најлакше може описати прва утакмица у плеј-офу за пласман у Лигу Европе између норвешке екипе Одс БК и Борусије Дортмунд, која је завршена победом немачког клуба 4:3, али су Норвежани водили чак 3:0!

"Почетак утакмице за нас је био као у неком лошем филму...", почео је дефанзивац Борусије Матс Хумелс анализу меча у којем је после 22. минута на семафору стајало 3:0 за Одс!

"Ужасно, катастрофално је било... Срећом успели смо да се вратимо и изједначимо на 3:3, да би нам Михтаријан донео победу. Добро је за наше самопоуздање да смо се вратили, али оваква успаваност више не сме да нам се дешава", рекао је Хумелс.

Занимљива је и духовита била рекација Хумелса када му је речено да играч који је правио највише проблема одбрани Борусије има само 17 година. Реч је о крилном играчу Рафику Зекнинију.

"Колико година има!? Само 17!? У, је*** те!".

Погледајте...

Коментари / 0

Оставите коментар