Video - Humels: Ko mi je pravio problem?!

Defanzivac Borusije iz Dortmunda Mats Humels, posle ludog meča u kvalifikacijama za Ligu Evrope protv norveške ekipe Ods, pokazao je duhovitu reakciju kada je čuo koliko godina ima momak koji je pravio probleme odbrani Borusije.

Fudbal 22.08.2015 | 13:20
Video - Humels: Ko mi je pravio problem?!

Ludnica u Norveškoj.

Tako se najlakše može opisati prva utakmica u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope između norveške ekipe Ods BK i Borusije Dortmund, koja je završena pobedom nemačkog kluba 4:3, ali su Norvežani vodili čak 3:0!

"Početak utakmice za nas je bio kao u nekom lošem filmu...", počeo je defanzivac Borusije Mats Humels analizu meča u kojem je posle 22. minuta na semaforu stajalo 3:0 za Ods!

"Užasno, katastrofalno je bilo... Srećom uspeli smo da se vratimo i izjednačimo na 3:3, da bi nam Mihtarijan doneo pobedu. Dobro je za naše samopouzdanje da smo se vratili, ali ovakva uspavanost više ne sme da nam se dešava", rekao je Humels.

Zanimljiva je i duhovita bila rekacija Humelsa kada mu je rečeno da igrač koji je pravio najviše problema odbrani Borusije ima samo 17 godina. Reč je o krilnom igraču Rafiku Zekniniju.

"Koliko godina ima!? Samo 17!? U, je*** te!".

Pogledajte...

Komentari / 0

Ostavite komentar