Божовић: Побједа за прво мјесто!

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић нада се да ће црвено-бели победом над Јавором преузети прво место на табели Суперлиге.

Фудбал 22.08.2015 | 11:40
Божовић: Побједа за прво мјесто!

Ивањичани се после шест кола налазе на челу шампионата са 15 бодова, једним више од другпласиране Звезде.

"Биће веома тешко јер Јавор није случајно на првом месту. Изузетно су органовани, искусни и доћи ће растерећени. Нама је победа императив. Без обзира на све, желимо победу и да изађемо на прво место", рекао је Божовић

Он је додао да је Јавор најпријатније изненадјење досадашњег тока првенства.

"Долазе да се надмећу и верујем да ће бити занимљив меч. Очекујем да Луковић одигра последњих 20 минута и то ће бити наше највеће појачање", рекао је црногорски тренер и поручио да ће Милош Цветковић највероватније играти на позицији левог бека.

Клуб планира да до краја прелазног рока доведе Славољуба Срнића из Ццукаричког и Предрага Сикимића из Вождовца, истакао је Божовић.

"Пробаћемо да доведемо још пар играча до краја августа. Моја жеља је Сикимић и покушаћемо да се договоримо са Вождовцем. Исти случај је са Срнићем, два месеца причамо о њему и волео бих да нам се придружи. Мислим да би са њима био завршен прелазни рок", закључио је Божовић.

Новајлија Срђан Плавшић верује да ће Звезда преузети место лидера после утакмице са Јавором.

"Осећам се као да сам дуго у Звезди, сјајно сам прихваћен. Очекује нас мали дерби, играју две водеће екипе, али ми желимо тријумф и прво место", поручио је Плавшић.

Утакмица седмог кола Суперлиге измедју Црвене звезде и Јавора игра се у недељу од 19 сати на стадиону Рајко Митић.

Коментари / 0

Оставите коментар