Božović: Pobjeda za prvo mjesto!

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović nada se da će crveno-beli pobedom nad Javorom preuzeti prvo mesto na tabeli Superlige.

Fudbal 22.08.2015 | 11:40
Božović: Pobjeda za prvo mjesto!

Ivanjičani se posle šest kola nalaze na čelu šampionata sa 15 bodova, jednim više od drugplasirane Zvezde.

"Biće veoma teško jer Javor nije slučajno na prvom mestu. Izuzetno su organovani, iskusni i doći će rasterećeni. Nama je pobeda imperativ. Bez obzira na sve, želimo pobedu i da izađemo na prvo mesto", rekao je Božović

On je dodao da je Javor najprijatnije iznenadjenje dosadašnjeg toka prvenstva.

"Dolaze da se nadmeću i verujem da će biti zanimljiv meč. Očekujem da Luković odigra poslednjih 20 minuta i to će biti naše najveće pojačanje", rekao je crnogorski trener i poručio da će Miloš Cvetković najverovatnije igrati na poziciji levog beka.

Klub planira da do kraja prelaznog roka dovede Slavoljuba Srnića iz Ccukaričkog i Predraga Sikimića iz Voždovca, istakao je Božović.

"Probaćemo da dovedemo još par igrača do kraja avgusta. Moja želja je Sikimić i pokušaćemo da se dogovorimo sa Voždovcem. Isti slučaj je sa Srnićem, dva meseca pričamo o njemu i voleo bih da nam se pridruži. Mislim da bi sa njima bio završen prelazni rok", zaključio je Božović.

Novajlija Srđan Plavšić veruje da će Zvezda preuzeti mesto lidera posle utakmice sa Javorom.

"Osećam se kao da sam dugo u Zvezdi, sjajno sam prihvaćen. Očekuje nas mali derbi, igraju dve vodeće ekipe, ali mi želimo trijumf i prvo mesto", poručio je Plavšić.

Utakmica sedmog kola Superlige izmedju Crvene zvezde i Javora igra se u nedelju od 19 sati na stadionu Rajko Mitić.

Komentari / 0

Ostavite komentar