Милинковић: Побједа нам је императив!

Тренер Паритзана Зоран Милинковић рекао је да је победа у Чачку против Борца императив, посебно после два везана пораза на гостујућим теренима у Суперлиги.

Фудбал 22.08.2015 | 10:20
Милинковић: Побједа нам је императив!

Црно-бели су изгубили од Новог Пазара и Војводине, па заостају шест бодова за лидером Јавором, уз меч мање.

"Знамо какав је ентузијазам тренера Лалатовића када је у питању Партизан. Имају добар тим, биће веома мотивисани, али ми имамо своје амбиције и обавезу да, после кикса у Новом Саду, победимо", рекао је Милинковић.

Према његовим речима екипа има тежак задатак да буде у потпуности фокусирана на меч против Борца, јер је после тога очекује утакмица сезоне за пласман у Лигу шампиона - реванш против БАТЕ Борисова.

"Није нам лако, али покушавамо то да изнесемо на најбољи начин. Бићемо пажљивији са ротацијама како бисмо донели најбоље решење. Некад је то нужда, а некад плански. У страховитом смо ритму и мораћемо то да изнесемо", рекао је Милинковић.

Милинковић додаје да тим осећа мали притисак због нешто лошијег старта у Суперлиги.

"Победа је увек императив. Постоји психолошки притисак код свих нас, покушаћемо то да неутралишемо. Борац ће учинити све да нам стане на пут", поручио је искусни тренер.

Милинковић ће у Чачку бити ускраћен услуга повређених Андрије Живковића, Абубакара Умаруа и Мирослава Вулићевића, док је суспендован Дарко Брашанац.

Утакмица 7. кола Суперлиге измедју Борца и Партизана игра се у суботу од 19 сати у Чачку.

Коментари / 0

Оставите коментар