Milinković: Pobjeda nam je imperativ!

Trener Paritzana Zoran Milinković rekao je da je pobeda u Čačku protiv Borca imperativ, posebno posle dva vezana poraza na gostujućim terenima u Superligi.

Fudbal 22.08.2015 | 10:20
Milinković: Pobjeda nam je imperativ!

Crno-beli su izgubili od Novog Pazara i Vojvodine, pa zaostaju šest bodova za liderom Javorom, uz meč manje.

"Znamo kakav je entuzijazam trenera Lalatovića kada je u pitanju Partizan. Imaju dobar tim, biće veoma motivisani, ali mi imamo svoje ambicije i obavezu da, posle kiksa u Novom Sadu, pobedimo", rekao je Milinković.

Prema njegovim rečima ekipa ima težak zadatak da bude u potpunosti fokusirana na meč protiv Borca, jer je posle toga očekuje utakmica sezone za plasman u Ligu šampiona - revanš protiv BATE Borisova.

"Nije nam lako, ali pokušavamo to da iznesemo na najbolji način. Bićemo pažljiviji sa rotacijama kako bismo doneli najbolje rešenje. Nekad je to nužda, a nekad planski. U strahovitom smo ritmu i moraćemo to da iznesemo", rekao je Milinković.

Milinković dodaje da tim oseća mali pritisak zbog nešto lošijeg starta u Superligi.

"Pobeda je uvek imperativ. Postoji psihološki pritisak kod svih nas, pokušaćemo to da neutrališemo. Borac će učiniti sve da nam stane na put", poručio je iskusni trener.

Milinković će u Čačku biti uskraćen usluga povređenih Andrije Živkovića, Abubakara Umarua i Miroslava Vulićevića, dok je suspendovan Darko Brašanac.

Utakmica 7. kola Superlige izmedju Borca i Partizana igra se u subotu od 19 sati u Čačku.

Komentari / 0

Ostavite komentar