Данас нас очекује промјењиво вријеме

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити промјенљиво вријеме уз смјену сунчаних и облачних периода са повременом кишом и пљусковима са грмљавином, и дневном температуром од 18 до 25, на југу до 29 степени Целзијусових.

Република Српска 21.08.2015 | 09:20
Данас нас очекује промјењиво вријеме

Касније поподне и предвече пљускови ће бити чешћи на југу и истоку, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб вјетар сјеверних смјерова.

У ФБиХ и Српској јутрос је претежно облачно вријеме, мјестимично са кишом, док у је у Херцеговини претежно сунчано, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 8.00 часова: Бјелашница седам степени Целзијусових, Источни Дрвар 11, Чемерно, Горажде, Купрес, Мраковица и Хан Пијесак 12, Гацко и Дринић 13, Соколац, Љубиње, Невесиње, Мркоњић Град и Калиновик 14, Шипово, Рибник, Рудо, Бугојно и Ливно 15, Бихаћ, Сарајево, Сребреница, Градишка, Билећа, Фоча, Мљечаница, Нови Град и Тузла 16, Градачац, Вишеград, Сански Мост, Приједор, Зворник, Србац и Зеница 17, Требиње, Бањалука, Добој и Бијељина 18, Неум 21 и Мостар 22 степена Целзијусова.

Коментари / 0

Оставите коментар