Danas nas očekuje promjenjivo vrijeme

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti promjenljivo vrijeme uz smjenu sunčanih i oblačnih perioda sa povremenom kišom i pljuskovima sa grmljavinom, i dnevnom temperaturom od 18 do 25, na jugu do 29 stepeni Celzijusovih.

Republika Srpska 21.08.2015 | 09:20
Danas nas očekuje promjenjivo vrijeme

Kasnije popodne i predveče pljuskovi će biti češći na jugu i istoku, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab vjetar sjevernih smjerova.

U FBiH i Srpskoj jutros je pretežno oblačno vrijeme, mjestimično sa kišom, dok u je u Hercegovini pretežno sunčano, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Bjelašnica sedam stepeni Celzijusovih, Istočni Drvar 11, Čemerno, Goražde, Kupres, Mrakovica i Han Pijesak 12, Gacko i Drinić 13, Sokolac, Ljubinje, Nevesinje, Mrkonjić Grad i Kalinovik 14, Šipovo, Ribnik, Rudo, Bugojno i Livno 15, Bihać, Sarajevo, Srebrenica, Gradiška, Bileća, Foča, Mlječanica, Novi Grad i Tuzla 16, Gradačac, Višegrad, Sanski Most, Prijedor, Zvornik, Srbac i Zenica 17, Trebinje, Banjaluka, Doboj i Bijeljina 18, Neum 21 i Mostar 22 stepena Celzijusova.

Komentari / 0

Ostavite komentar