Каталонци тврде - Бане стиже у Барселону?!

Каталонски медији тврде нешто што остали само нагађају: Ивановић већ на зиму добија нови клуб! Да није можда Барселона? Мундо Депортиво објавио ексклузивну вест о дефинитивном одласку капитена Орлова са Стамфорд Бриџа.

Фудбал 21.08.2015 | 17:20
Каталонци тврде - Бане стиже у Барселону?!

Бранислав Ивановић дефинитивно неће продужити уговор са Челсијем, који му истиче наредног лета, већ ће на зиму бити у прилици да пронађе нову средину и онда већ у крајем јуна 2016. године пређе у неки други клуб. Тако барем тврди Угледни Мундо Депортиво из Барселоне.

С обзиром да се ради о каталонском медију, који је пре свега орИјентисан на дешавања у великану са Камп Ноуа, то би могло и да се повеже са евенуталним преласком српског дефанзиваца у Барселону, али је још увек рано говорити о томе.

Ивановић је на Стамфорду још од 2008. године, а за Челси је одиграо 217 мечева и постигао 20 голова. Међутим, изгледа да се ближи крај више него успешне ере у Лондону.

Капитен Орлова је још увек у животном добу које се може сматрати идеалном за једног дефанзивца, тако да би и наредни уговор који Ивановић буде потписао могао и морао да буде са тимом и самог крема европског фудбала, што да не и Барселоном.

Коментари / 0

Оставите коментар