Katalonci tvrde - Bane stiže u Barselonu?!

Katalonski mediji tvrde nešto što ostali samo nagađaju: Ivanović već na zimu dobija novi klub! Da nije možda Barselona? Mundo Deportivo objavio ekskluzivnu vest o definitivnom odlasku kapitena Orlova sa Stamford Bridža.

Fudbal 21.08.2015 | 17:20
Katalonci tvrde - Bane stiže u Barselonu?!

Branislav Ivanović definitivno neće produžiti ugovor sa Čelsijem, koji mu ističe narednog leta, već će na zimu biti u prilici da pronađe novu sredinu i onda već u krajem juna 2016. godine pređe u neki drugi klub. Tako barem tvrdi Ugledni Mundo Deportivo iz Barselone.

S obzirom da se radi o katalonskom mediju, koji je pre svega orIjentisan na dešavanja u velikanu sa Kamp Noua, to bi moglo i da se poveže sa evenutalnim prelaskom srpskog defanzivaca u Barselonu, ali je još uvek rano govoriti o tome.

Ivanović je na Stamfordu još od 2008. godine, a za Čelsi je odigrao 217 mečeva i postigao 20 golova. Međutim, izgleda da se bliži kraj više nego uspešne ere u Londonu.

Kapiten Orlova je još uvek u životnom dobu koje se može smatrati idealnom za jednog defanzivca, tako da bi i naredni ugovor koji Ivanović bude potpisao mogao i morao da bude sa timom i samog krema evropskog fudbala, što da ne i Barselonom.

Komentari / 0

Ostavite komentar