Емотивна порука Славољуба Срнића...!

Звездо, лако ћеш са мном, договори се са Чукаричким! „Селта се интересовала за мене, али не знам где је запело“, каже млади крилни фудбалер.

Фудбал 21.08.2015 | 14:00
Емотивна порука Славољуба Срнића...!

Броји дане Славољуб Срнић до преласка у Црвену звезду. Челници црвено – белих већ данима „стежу врат“ колегама са Бановог брда како би крилног фудбалера пустили у Љутице Богдана. Поново се појавила информација да би шпанска Селта могла да одведе једног од најбољих играча Суперлиге, али је судећи по његовој изјави за Спортски журнал Срнић преломио- жели у Црвену звезду.

„Нико ме из Чукаричког није обавестио да идем у Црвену звезду. Лако ће се Звезда договорити са мном, ако претходно дефинише услове са Чукаричким“ рекао је за Журнал Славољуб Срнић.

Незванично, Црвена звезда ће на рачун Брђана да уплати 400.000 евра и одређене проценте прилком Срнићевог одласка у иностранство. Брзоноги крилни фудбалер је дуго био мета Селте, али...

„Било је приче, не и реализације. Не знам тачно где је запело, остало је све на интересовању. Искрено очекивао сам да се трансфер раније заврши. Одужило се, биће све познато у наредних десет дана. Али и ако останем у Чукаричком нема места разочарењу. Члан сам сјајно организованог колектива“, додао је Срнић.

Коментари / 0

Оставите коментар