Emotivna poruka Slavoljuba Srnića...!

Zvezdo, lako ćeš sa mnom, dogovori se sa Čukaričkim! „Selta se interesovala za mene, ali ne znam gde je zapelo“, kaže mladi krilni fudbaler.

Fudbal 21.08.2015 | 14:00
Emotivna poruka Slavoljuba Srnića...!

Broji dane Slavoljub Srnić do prelaska u Crvenu zvezdu. Čelnici crveno – belih već danima „stežu vrat“ kolegama sa Banovog brda kako bi krilnog fudbalera pustili u Ljutice Bogdana. Ponovo se pojavila informacija da bi španska Selta mogla da odvede jednog od najboljih igrača Superlige, ali je sudeći po njegovoj izjavi za Sportski žurnal Srnić prelomio- želi u Crvenu zvezdu.

„Niko me iz Čukaričkog nije obavestio da idem u Crvenu zvezdu. Lako će se Zvezda dogovoriti sa mnom, ako prethodno definiše uslove sa Čukaričkim“ rekao je za Žurnal Slavoljub Srnić.

Nezvanično, Crvena zvezda će na račun Brđana da uplati 400.000 evra i određene procente prilkom Srnićevog odlaska u inostranstvo. Brzonogi krilni fudbaler je dugo bio meta Selte, ali...

„Bilo je priče, ne i realizacije. Ne znam tačno gde je zapelo, ostalo je sve na interesovanju. Iskreno očekivao sam da se transfer ranije završi. Odužilo se, biće sve poznato u narednih deset dana. Ali i ako ostanem u Čukaričkom nema mesta razočarenju. Član sam sjajno organizovanog kolektiva“, dodao je Srnić.

Komentari / 0

Ostavite komentar