Потрага: Јавила да ће доћи кући и нестала

Девојчица Кристина Машић (13) из Алексиначког Рудника нестала је 17. августа на периферији Алексинца када је отпутовала у Ниш.

Србија 20.08.2015 | 08:32
Потрага: Јавила да ће доћи кући и нестала

Девојчица је дан раније дошла из Немачке, а последњи пут виђена је у понедељак око 19 часова када је аутобусом кренула до Ниша. Родбини се кратко јавила телефоном у 23 часа да каже да је у Нишу и да ће доћи ујутро, а онда јој се изгубио сваки траг. Кристинини родитељи су у Немачкој, а она живи са рођеном сестром Лидијом у Алексиначком Руднику где похађа основну школу.

Била је током распуста у Немачкој. Дошла је у недељу код нас. Све је било уобичајено. Рекла је да иде до Ниша да се види са дечком са којим се дописивала преко Фејсбука. Јавила се око 23 часа поруком да каже да ће доћи из Ниша до јутра. Ујутро се није појавила, а телефон јој је био недоступан.Отишли смо у полицију одмах да пријавимо нестанак - каже Лидија, сестра нестале девојчице.

Полиција је, како нам је званично потврђено, одмах расписала објаву и започела потрагу.

Полиција је разговарала и са момком за кога је Кристина рекла да га је упознала на Фејсбуку и да су се дописивали. Међутим, испоставило се да је он не познаје и да се нису дописивали. Веома смо забринути, страхујемо да јој се нешто догодило. Мајка и отац се спремају да дођу из Немачке - прича узнемирена Лидија.

Родбина апелује на грађане ако имају неку ближу информацију о Кристини Машић да јаве полицији на 192.

Извор: Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Смесно

20.08.2015 16:35

Ста она од 13 Година у 23 уопсте сама трази у Нису...

ОДГОВОРИТЕ