Potraga: Javila da će doći kući i nestala

Devojčica Kristina Mašić (13) iz Aleksinačkog Rudnika nestala je 17. avgusta na periferiji Aleksinca kada je otputovala u Niš.

Srbija 20.08.2015 | 08:32
Potraga: Javila da će doći kući i nestala

Devojčica je dan ranije došla iz Nemačke, a poslednji put viđena je u ponedeljak oko 19 časova kada je autobusom krenula do Niša. Rodbini se kratko javila telefonom u 23 časa da kaže da je u Nišu i da će doći ujutro, a onda joj se izgubio svaki trag. Kristinini roditelji su u Nemačkoj, a ona živi sa rođenom sestrom Lidijom u Aleksinačkom Rudniku gde pohađa osnovnu školu.

Bila je tokom raspusta u Nemačkoj. Došla je u nedelju kod nas. Sve je bilo uobičajeno. Rekla je da ide do Niša da se vidi sa dečkom sa kojim se dopisivala preko Fejsbuka. Javila se oko 23 časa porukom da kaže da će doći iz Niša do jutra. Ujutro se nije pojavila, a telefon joj je bio nedostupan.Otišli smo u policiju odmah da prijavimo nestanak - kaže Lidija, sestra nestale devojčice.

Policija je, kako nam je zvanično potvrđeno, odmah raspisala objavu i započela potragu.

Policija je razgovarala i sa momkom za koga je Kristina rekla da ga je upoznala na Fejsbuku i da su se dopisivali. Međutim, ispostavilo se da je on ne poznaje i da se nisu dopisivali. Veoma smo zabrinuti, strahujemo da joj se nešto dogodilo. Majka i otac se spremaju da dođu iz Nemačke - priča uznemirena Lidija.

Rodbina apeluje na građane ako imaju neku bližu informaciju o Kristini Mašić da jave policiji na 192.

Izvor: Blic

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Smesno

20.08.2015 16:35

Sta ona od 13 Godina u 23 uopste sama trazi u Nisu...

ODGOVORITE