Видео - Вавринка: Кирјос се није извинио!

Швајцарски тенисер Стан Вавринка изјавио је да му се Ник Кирјос није извинио због коментара које му је упутио током меча у Монтреалу.

Тенис 20.08.2015 | 14:20
Видео - Вавринка: Кирјос се није извинио!

Кирјос је током дуела рекао Вавринки да је његов саиграч из репрезентације Танаси Кокинакис спавао са Становом девојком.

Аустралијанац се нашао на удару јавности, АТП га је казнила са 10.000 долара, а он се потом извинио. На питање новинара да ли је задовољан извињењем, Вавринка је исто демантовао.

“О не, није се извинио, тако да нисам. Не бих волео да причам о њему, хвала вам. Покушавам да све то оставим са стране. Људи не схватају последице за свакога због онога што се десило. Зато покушавам да све оставим по страни”, рекао је Вавринка после победе над Борном Ћорићем у другом колу Синсинатија - 3:6, 7:6 (7-3), 6:3.

Он је савладао Ћорића, иако је млади Хрват освојио први сет.

“Овде сам и покушавам да радим свој посао. Задовољан како сам се данас изборио, иако сам играо лош тенис. Ипак, најважнија је победа”, додао је Стан.

Швајцарац је признао да није потпуно концентрисан на тенис у последњих недељу дана, али да може бити задовољан целокупном каријером.

“Када погледам претходне две године, видим да сам константан. Освојио сам неке велике титуле. Налазим се у Топ 5 већ више од годину и по дана и задовољан сам како ми иде – нисам могао да очекујем више од овога. Тренутно, тачније у прошлих неколико дана глава ми није у тенису. Покушавам да будем ту и сигуран сам да ћу играте најбољи тенис на УС опену”, закључио је Вавринка.

Коментари / 0

Оставите коментар