Video - Vavrinka: Kirjos se nije izvinio!

Švajcarski teniser Stan Vavrinka izjavio je da mu se Nik Kirjos nije izvinio zbog komentara koje mu je uputio tokom meča u Montrealu.

Tenis 20.08.2015 | 14:20
Video - Vavrinka: Kirjos se nije izvinio!

Kirjos je tokom duela rekao Vavrinki da je njegov saigrač iz reprezentacije Tanasi Kokinakis spavao sa Stanovom devojkom.

Australijanac se našao na udaru javnosti, ATP ga je kaznila sa 10.000 dolara, a on se potom izvinio. Na pitanje novinara da li je zadovoljan izvinjenjem, Vavrinka je isto demantovao.

“O ne, nije se izvinio, tako da nisam. Ne bih voleo da pričam o njemu, hvala vam. Pokušavam da sve to ostavim sa strane. Ljudi ne shvataju posledice za svakoga zbog onoga što se desilo. Zato pokušavam da sve ostavim po strani”, rekao je Vavrinka posle pobede nad Bornom Ćorićem u drugom kolu Sinsinatija - 3:6, 7:6 (7-3), 6:3.

On je savladao Ćorića, iako je mladi Hrvat osvojio prvi set.

“Ovde sam i pokušavam da radim svoj posao. Zadovoljan kako sam se danas izborio, iako sam igrao loš tenis. Ipak, najvažnija je pobeda”, dodao je Stan.

Švajcarac je priznao da nije potpuno koncentrisan na tenis u poslednjih nedelju dana, ali da može biti zadovoljan celokupnom karijerom.

“Kada pogledam prethodne dve godine, vidim da sam konstantan. Osvojio sam neke velike titule. Nalazim se u Top 5 već više od godinu i po dana i zadovoljan sam kako mi ide – nisam mogao da očekujem više od ovoga. Trenutno, tačnije u prošlih nekoliko dana glava mi nije u tenisu. Pokušavam da budem tu i siguran sam da ću igrate najbolji tenis na US openu”, zaključio je Vavrinka.

Komentari / 0

Ostavite komentar